EXPEDUJEME DENNĚ NEBO NA PRODEJNĚ VYROBÍME RAZÍTKA I GRAVÍROVÁNÍ NA POČKÁNÍ

Razítko do těsta - Ø 4,2cm

Neohodnoceno

Razítka na pečení lze použít do těsta třeba na sušenky, no prostě na pečení

Barva rukojeti
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost SKLADEM NA PRODEJNĚ SKLADEM NA PRODEJNĚ SKLADEM NA PRODEJNĚ SKLADEM NA PRODEJNĚ SKLADEM NA PRODEJNĚ SKLADEM NA PRODEJNĚ SKLADEM NA PRODEJNĚ Zvolte variantu
Možnosti doručení
Kód: 4690/ERN 4690/ERV 4690/MOD 4690/ZEL 4690/VZH 4690/R 4690/VZH2 Zvolte variantu
543 Kč 449 Kč bez DPH
Razítko do těsta - Ø 4,2cm
Neohodnoceno
Razítko do těsta - Ø 4,2cm
VČETNĚ ŠTOČKU EXPEDUJEME DNES ČESKÝ VÝROBEK

Rukojeť tohoto razítka nabízíme v 7 barevných variantách, v nabídce máme například vzhled dřeva, nebo zlata, ale i klasické barvy jako je černá, růžová, modrá, červená a zelená. 

colors

 

Pokud nemáte podklady připravené například od grafika, nezoufejte zpracujeme Vám grafický návrh před výrobou.

 

Toto razítko lze použít do těsta.

POECENKA

 

Cena razítka je uvedena vždy jako komplet. Tedy kompletní Razítko na pečení s libovolným designem. 

Razítko funguje na principu vytlačení - do inkoustu se tedy nenamáčí ...

 

Máme pro Vás pár receptů (razítka samozřejmě lze použít i na Vaše oblíbené těsto)

 

INGREDIENCE:

Kokosové sušenky:

Kakaové sušenky:

Skořicové sušenky:

350g polohrubé mouky

350g polohrubé mouky

250g hladké mouky

150g práškového cukru

150g práškového cukru

120g práškového cukru

130g másla

130g másla

100g másla

2 vejce

2 vejce

1 vejce

1 vanilkový cukr

1 vanilkový cukr

10g mleté skořice

70g kokosu

10g kakaa

 

 

Postup přípravy receptu:

  1. Všechny přísady na jednotlivé druhy sušenek dobře promícháme a dáme do chladničky na minimálně 2h.
  2. Následně těsto rozválíme na 3-4mm výšky. Razítkem na sušenky vtiskneme design tam kde je třeba.
  3. Sušenky položíme na plech a pečeme při 150°C asi 10-12 minut.
  4. Po vychladnutí můžeme uložit do krabice - dobrou chuť.

 

Rozměr razítka (průměr): Ø42mm

Razítko na pečení

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: